Čokoládové číslo 2 - mléčná čokoláda
Detailní popis produktu
Kvalitní belgická mléčná čokoláda Callebaut je vyrobena z kakaových bobů, mléka a cukru. Tato čokoláda má jemnou mléčnou chuť a texturu. Vybírat můžete mezi různými druhy, podle obsahu kakaových součástí. Čím vyšší je % obsah kakaa, tím méně sladká čokoláda bude. Mléčná čokoláda Callebaut se používá na výrobu pralinek, dezertů, čokoládové polevy na dorty, sušenky a další cukrářské výrobky. Je oblíbená mezi profesionálními i domácími cukráři a pekaři.
CALLEBAUT ČOKOLÁDA 823 MLÉČNÁ 33,6%
Ikonická mléčná belgická čokoláda s jemnou chutí.
- Teplá čokoládová barva.
- Vyvážená chuť mléka, karamelu a kakaa.
- Standardní tekutost a univerzální použití čokolády.
- Čokoláda je ve formě malých čoko peciček (Callets).
- Čokoláda se velmi dobře rozpouští a je vhodná na výrobu pralinek.
- Čokoláda je vyrobena zejména ze západoafrických bobů, většinu tvoří odrůda Forastero.
Obsah kakaových součástí: 33,6 %
Obsah mléčných součástí: 20,8 %
Obsah kakaového másla: 30,2 %
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář